Podd Hejlskov & Linde

Vi pratar om de invändningar vi stöter på i jobbet som utbildare och handledare i Lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik.

Nya avsnitt måndagar kl. 7:00

Vi, Jennie och Bo, pratar om de invändningar vi träffar på i jobbet som utbildare och handledare i lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. I detta avsnitt pratar vi om invändningen: Men ska beteendet inte ha konsekvenser?
Jennie och Bo pratar om invändningen: Jättebra med lågaffektivt bemötande om man bara har en elev. Men jag har trettio elever i min klass.
Jennie och Bo pratar om invändningen: Barn ska förberedas på det hårda liv därute. Om vi klemar bort barnen blir de svaga.
Jennie och Bo pratar om invändningen att lågaffektivt bemötande funkar på barn med särskilda behov, men vanliga barn behöver en fast hand.
Jennie och Bo pratar om invändningen att man måste agera om någon har beteendeproblem. Det verkar som om de som säger detta tror att lågaffektivt bemötande är att göra ingenting.
Jennie och Bo pratar om invändningen att lågaffektivt bemötande bara är en fluga, och snart är det något nytt vi ska satsa på.
Vi pratar om missförståndet att avledningar förstärker negativt beteende.

https://soundcloud.com/user-514307448/invandningar-9-men-han-gor-det-med-flit-han-ar-inte-i-kaos

https://soundcloud.com/user-514307448/invandningar-10-om-nolltolerans

https://soundcloud.com/user-514307448/invandningar-11-lagaffektivt-bemotande-ar-konfliktradsla